Am pregătit un traseu de o zi, în miez de vara, pentru toată familia - în natură, într-un loc denumit "sat turistic" înca din 16 iulie anul 1973. 👨‍👩‍👦
Comuna Fundata din Judeţul Braşov este situată la 1360 de metri altitudine şi este străjuită de Munţii Bucegi, pe de o parte, şi de Munţii Piatra Craiului, pe cealaltă parte. Aici vom găsi cel mai curat aer din ţară, lucru dovedit şi de o staţie meteo aflată chiar în vârf de munte si care măsoară puritatea aerului (*^_^*) Oriunde vom privi vom admira culmile munţilor, dealurile superbe îmbrăcate în verdeaţă şi flori si peisaje minunate. Toate se vor completa perfect cu plimbarea pe uliţele comunei braşovene, ne vom încărca cu energie şi vom simţi imediat efectele aerului curat. 🌲🍃

🎯 Traseu:
DN 73 Satul Fundata - Padina Manoiu - Fundatica - Lacul fara Fund - Valea Cheii - Galma lui Nila - Coltul Predei - DN 73.
Durată traseu : 6 - 7 ore de mers.
Dificultatea traseului este medie.

💙 Află rețeta unei drumeții de succes pe munte:
- Arzi calorii
- Respiri aer curat
- Vezi peisaje minunate
- Te eliberează de stres
- Cunoști oameni noi, poate chiar legi noi prietenii

‼ 🅔🅒🅗🅘🅟🅐🅜🅔🅝🅣 ‼
- Bocanci de drumeție cu talpă aderentă și care să acopere glezna (cine nu are bocanci de drumeție nu intra în traseu)
- Pantaloni lungi
- Polar/ hanorac , geacă
- Pelerină de ploaie (opțional)
- Șosete de drumeție sau șosete de schimb (opțional)
- Rucsac de 25-30 litri
- Lanternă – de preferat lanternă frontală (opțional)
- Ochelari de soare
- Căciulă/bandană
- Bețe trekking (opțional)
📌 Ne rezervăm dreptul să nu permitem plecarea în drumeție a celor care nu au echipamentul corespunzător, siguranța voastră este prioritatea noastră nr. 1. Vă recomandăm să aveți la voi apă, ciocolată, fructe, sandwich-uri și să purtați pe sub hanorac tricou din material sintetic, să respire corpul.
𝘾𝙤𝙨𝙩𝙪𝙡 𝙚𝙓𝙘𝙪𝙧𝙨𝙞𝙚𝙞 este de 100 lei și include: fotograf, ghid montan autorizat și ghid de turism național autorizat. Grupul o sa fie format din maxim 10 persoane.
🚗 Plecarea este din București iar transportul este indepedent cu mașinile personale, dacă sunteți din alt oraș și doriți să participați alături de noi, ne putem întâlni pe drum sau direct în Fundata 🙂
* În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar daca gasești înlocuitor.
** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul sau chiar modificarea zilei de plecare.
🌲 Respectă pădurea! Nu rupe florile și nu arunca gunoaie pe jos. Fii civilizat! Prețuiește natura!🌲


Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :
Neagu Andreea
📞 : 0764.537.516
📧 : [email protected]

Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și să o descoperim fix așa cum este ea: sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim să plecăm la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care să creăm amintiri de neuitat și să facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.
Vă așteptăm cu drag!💙


Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii