Te-ai gândit vreodată să faci o plimbare călare pe dealuri și prin păduri? Să cunoști altfel natura, alături de cai și oameni prietenoși? Noi am pregătit totul pentru o astfel de experiență unică!

„Echitația nu înseamnă numai un exercițiu fizic, ea este o școală a spiritului, unde mintea are multe de învâțat, iar sufletul multe de înțeles” ~ Felix Topescu

O zi de poveste alături de cai și oameni prietenoși, comunicativi, pe ale căror chipuri se citește pasiunea și dedicarea pentru ceea ce fac. Vă invităm să ne însoțiți în plimbarea noastră călare pe dealurile din jurul Slănicului, indiferent dacă sunteți călăreți experimentați sau începatori.

Ce vom face? Îţi spunem exact, să-ţi poţi imagina!

Ajungem la centrul de echitație în jurul orei 10:00, ne dezmeticim puțin și începem ziua cu primele lecții de echitație în manej. Instructajul durează în jur de o oră, apoi suntem pregatiți pentru tura de 3 ore călare în mijlocul naturii, unde poți uita pentru cateva ore de stres și vei avea șansa de a te cunoaște mai bine pe tine însuți prin intermediul calului și a naturii . După instructaj dacă aveți mere sau morcovi puteți hrănii căluții, sigur se vor bucura de cadouri.

Bucuroși, ne întoarcem la centrul de echitație unde continuăm povestea. Nu v-am spus că toată ziua o vom petrece alături de cai? :D

Băieții de la centrul de echitație ne pregătesc masa care ne duce cu gândul la copilarie. Când ai  mâncat ultima oara un bulz făcut ca la bunica acasă? 

Arată bine, nu-i așa? :D Avem și varianta pentru vegetarieni.

După masă și şedinţa foto profesională de portret cu calul pe care ai călătorit şi cu care ai stabilit o legatură specială, vom avea un program special alături de cai în manej. De data aceasta învățăm mai multe despre ei, facem exerciții în echipă cu caii și ne distrăm împreună :) Cu siguranță aceste momente vor deveni amintiri frumoase și speciale la care te vei gândi cu drag!

Cam așa decurge povestea noastră cu cai! Hai cu noi să cunoști lumea cailor!

 

Această excursie este pentru tine dacă:

Îţi doreşti o experienţă inedită, originală şi foarte distractivă?

Vrei şi altceva în afară de activitățile pe care le poţi face în oraş?

Vrei să petreci altfel timpul cu prietenii tăi, colegii de muncă sau de ce nu să cunoşti persoane noi în viaţa ta şi să legi prietenii !

Dar hai să-ţi spunem câteva detalii foarte importante :

Costul excursiei este de 359 lei/pers

Serviciile incluse sunt :

  • Transportul cu microbuzul
  • Instructaj în manej
  • Tura de echitație în natură: în jur de 3 ore
  • Bucatele preparate cu drag de gazdele noastre
  • Fotograf profesionist
  • Ședință foto cu calul
  • Exerciții de echipă și dezvoltare personală alături de cai
  • Ghid national
  • Diurnă șofer

Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul :) 

Locuri disponibile pentru petrecerea timpului în natură este de 16 persoane. După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 179 lei

*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă gasești înlocuitor.

** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul și de a elimina anumite obiective din traseul inițial sau chiar modificarea zilei de plecare.

 Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :

Neagu Andreea

Tel : 0764.537.516

Mail : [email protected]

 

Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și sa o descoperim fix asa cum este ea : sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim sa plecam la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care sa creăm amintiri de neuitat și sa facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.

Vă așteptăm cu drag!

"În fiecare an călătorește într-un loc în care nu ai mai fost" ~ Dalai Lama

 

Grupul nostru de călatorii Xcursii Romania il gasiti accesand link-ul: https://www.facebook.com/groups/xcursii.romania/


Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Poveste cu cai!

Hai cu noi sa cunosti lumea cailor!
Vezi Detalii

De Paște dăruiește o masă caldă!

Generozitate, voință și dăruire sunt 3 cuvinte care te pot caracteriza.
Vezi Detalii