Și a trecut un an de când am pornit în această aventură numită Xcursii.ro. Un an plin de locuri și experiențe minunate alături de oameni grozavi. Oameni care spre surprinderea noastră plăcută s-au transformat din străini în prieteni din momentul în care am făcut cunoștință personal în fața autocarului gata de plecare, cu ochii întredeschiși :P la primele ore ale zilei.
Ne aducem aminte cu drag de toate cafelele băute împreună în popasuri și de toate glumele bune și discuțiile interesante ce au venit la pachet în cel mai natural mod.
Avem dovada momentelor frumoase în locuri superbe ale țării noastre în toate pozele de grup de care ne bucurăm și acum.
Sunt o groază de povestit, peripeții și oameni care și-au depășit limitele, iar pentru asta vă mulțumim :)
Împreună creăm amintiri!
Suntem extrem de recunoscători pentru toată susținerea voastră și pentru toate aceste amintiri, de aceea pe 20 Aprilie vrem să sărbătorim împlinirea unui an de la înființare alături de voi.

Vă așteptăm pe toți să petrecem împreuna în Clubul Revenge din Centrul Vechi, începând cu ora 22. Berea este din partea casei, sa curgă berea :D și mai avem ceva pentru voi, pentru cine nu bea bere avem un preț special de 5 lei orice long drinks.

Ce zici, ne vedem pe 20 Aprilie?

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii