Pentru că timpul petrecut alături de copilul tău este cel mai important și totodată extrem de prețios, noi venim în ajutorul tău cu o excursie la cai care să ofere calitate timpului vostru.
Am pregătit jocuri de echipă, un traseu călare prin natură special pentru copii și părinți, povești despre lumea cailor și multe alte surprize.
    
După o zi petrecută la cai în natură veți pleca cu o satisfacție deplină și cunostințe noi. Beneficiile unei zi petrecute împreună:
- distracție;
- o să lucrați ca o adevărată echipă;
- ocazia de a vedea copilul în ipostaze noi, de a-l suține și ajuta;
- întărirea încrederii și legăturii dintre părinte și copil;
- încredere în sine și responsabilitate;
- deconectarea de la stresul zilnic și relaxare prin jocuri.

Poate vă întrebați ce vom face toată ziua la cai? Vă spun exact ca să ă puteți imagina!
  • Ajungem la centrul de echitație în jurul orei 10:00, ne dezmeticim puțin, facem cunoștință cu căluții, ne împrietenim cu ei și începem ziua cu povești despre cai precum: ce mănâncă calul, cum se îngrijește, despre modul în care vede calul lumea, cum comunica el non-verbal și cum trăiește în grup.
  • Dupa câteva povești punem în practică activitățile în echipă: primul exercițiu în care se lucrează în perechi, de la sol, fără cal.Avem una bucată părinte care va prelua rolul calului și un copil care va fi călăreț. “Calul” e legat la ochi și este ghidat de către călăreț care stă în spatele lui cu mâinile pe umeri (avem varianta de a folosi darlogi care sa lege participantii daca copii sunt prea mici si nu ajung la umerii parintilor) si il conduce printre obstacole. La sfarsit discutam despre cum va-ti simtit, despre cum a functionat relatia de incredere dintre voi (avand in vedere ca cel care e cal nu vede), despre modul in care s-au dat indicatiile, despre cum au reactionat “caii” la miscarile calaretilor. Acum este acum, sa va vedem dragi parinti :D Oare va ascultati copii?
  • Acum incepe distractia si avem prima activitate in echipa: exercitiu de ingrijit calutii prin curatat copitele si tesalat caii. Parintele ridica piciorul calului si copii curata copita cu ustensile speciale. Hai ca nu-i greu! Caii se vor bucura! :)
  • Facem o mica pauza si servim pranzul. Gustul copilariei: bulz cu carnati la gratar.
  • In ultimul exercitiu este vorba despre incredere, responsabilitate si echilibru: in echipe de cate doi (parinte+copil) - unul duce calul de capastru, celalalt face exercitii de echilibru pe cal.
  • Pe locuri, fiti gata, start! Incepe mini cursa pe echipe parinti+copii – fiecare echipa are de parcurs un traseu in manej, printre obstacole delimitate de conuri. Unul e calare, celalalt pe jos. Cel care e pe jos poate ajuta calaretul de un anumit nr de ori. Cand unul dintre cei doi termina traseul, trebuie sa schimbe rolurile si sa faca tura inca o data. Suna distractiv, nu-i asa?
Apoi cu forte noi ne pregatim pentru o plimbare călare pe dealurile din jurul Slănicului timp de o ora.
Planuim sa ne distram pe cinste si va invitam sa faceti parte din povestile noastre cu cai!
Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa! :)

Hai să-ţi spunem câteva detalii foarte importante :
Costul excursiei este de 359 lei/pers
Serviciile incluse sunt :
- Transportul cu microbuzul
- Toate activitatile in echipa
- Mini cursa
- Tura de echitație în natură: în jur de o ora
- Bucatele preparate cu drag de gazdele noastre
- Fotograf profesionist
- Ședință foto cu calul
- Ghid national
- Diurnă șofer

Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul :)
Locuri disponibile pentru petrecerea timpului în natură este de 14 persoane. După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 179 lei de persoană. Varsta minima acceptata la acest eveniment este de 8 ani :)
Plecarea este din București, dacă sunteți din alt oraș și doriți să participați alături de noi, ne putem întâlni pe drum sau direct la centrul de echitație :)
*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă gasești înlocuitor.
** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul și de a elimina anumite activitati sau chiar modificarea zilei de plecare.

Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :
Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]

Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și sa o descoperim fix asa cum este ea : sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim sa plecam la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care sa creăm amintiri de neuitat și sa facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.

Vă așteptăm cu drag!
"În fiecare an călătorește într-un loc în care nu ai mai fost" ~ Dalai Lama

Grupul nostru de călatorii Xcursii Romania il gasiti accesand link-ul: https://www.facebook.com/groups/xcursii.romania/

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Primăvara pe Platoul Bucegi

Prima noastră drumeție din anul acesta ne poartă pașii spre Platoul Bucegi, preferatul amatorilor de drumeții
Vezi Detalii

Părinți și copii pe Tărâmul Cailor

Vrei sa petreci o zi speciala alaturi de copilul tau/copii tai? Noi avem reteta perfecta: familie, cai si natura :)
Vezi Detalii

Poveste cu cai #3

„Echitația nu înseamnă numai un exercițiu fizic, ea este o școală a spiritului, unde mintea are multe de învâțat, iar sufletul multe de înțeles” ~ Felix Topescu
Vezi Detalii