Petrece în stil country alături de prietenii tăi şi hai cu ei în excursia plină de aventură, distracţie şi mister de sâmbăta 17 IUNIE pe Tărâmul Cailor-Echitaţie Cişmaşu. Pentru că vrem să trăim un vis country ţinuta obligatore este: blugi , curea, cămaşă cu pătrăţele şi pentru cine doreşte pălărie western.Te vei plimba călare în natură, vei face şedinţe foto profesionale de portret, vei dansa pe ritmuri country şi vei desluşi un mister al valizei vechi uitate în podul bunicii.

Ce vom face? Îţi spunem exact să-ţi poţi imagina!

- Ajungem pe Tărâmul Cailor-Echitaţie Cişmaşu la ora 10.30, ne vom împărţi pe echipe, unii dintre noi vor pleca călare în natură pe un traseu prestabilit, alţii vor rămâne să danseze country într-o poieniţa plină de iarba verde, cai şi flori.

- Chiar dacă eşti începător sau începătoare, nu ai călărit niciodată şi tu poţi trăi o astfel de poveste, te poţi plimba alături de cai docili printr-un superb decor vară! Alexandra ( instructor echitaţie ) şi echipa ei este acolo pentru noi pentru a ne îndruma spre o călătorie relaxantă în natură pe spatele unui cal.

- Plimbarea călare dureaza 50 minute şi se încheie cu o şedinţă foto profesională de portret cu calul pe care îl călăreşti şi ai stabilit o legatură frumoasă plină de zâmbete şi fericire. Fotografiile se vor face cu aparat profesional şi teleobiectiv. Tărâmul Cailor-Echitaţie Cişmasu este probabil singurul centru de echitaţie din țară care pentru fericirea ta îți oferia în mod GRATUIT o ședință foto profesională cu calul pe care îl călăresti, cu siguranță sunt amintiri frumoase la care te vei gândi cu drag !

- Cei care au fost în plimbarea călare vor rămane în poieniţă să înveţe dansuri country în linie iar grupa numărul doi va pleca călare .


- In funcţie de numărul participanţilor ne vom împărţi în mai multe grupuri însă la final vom dansa toţi împreună în sincron pe melodii country.Filmarea profesională cu dansul o vom face în măsura posibilităţilor pe un pod de lemn peste apă.

Dar ce este dansul country în linie ?

Un dans în linie este un dans coregrafiat cu o secvență repetată de etape,în care un grup de oameni dansează în una sau mai multe linii sau rânduri și executând pașii în același timp în SINCRON pe o muzica fantastică country.

- Surprizele nu se termină aici, o valiză sau mai multe valize vor astepta ca noi să desluşim un mister care se află în interiorul acestora. Imaginaţia noastră trebuie exploatată la maxim iar noi vom fii împărţiţi pe echipe şi vom deveni adversari în desluşirea misterului.

- După câteva ore de distracţie plimbări alături de cai, vizitarea centrului de echitaţie, poveşti despre rasele de cai şi poze în baloţii de fân proaspeţi, după dansul country unde vom râde cu lacrimi însă la filnal vom dansa în sincron cu toţii, după ce ne punem mintea la contribuţie în deslusirea misterului valizei după conceptul Mystery Rooms Escape Brasov, va sosi probabil cea mai delicioasă PIZZA din BRAŞOV, caldă şi rumenă direct din CUPTORUL VRĂJITOARELOR!

Această excurise este pentru tine dacă:
Îţi doreşti o experienţă live inedită, originală şi foarte distractivă?
Vrei şi altceva în afară de activitătile pe care le poţi face în oraş?
Vrei să-ţi testezi intuiţia, inteligenţa, abilitatea de a lucra în echipă?
Vrei să petreci altfel timpul cu prietenii tăi, colegii de muncă, colegii de scoală, sau de ce nu să cunoşti persoane noi în viaţa ta şi să legi prietenii !
Dar hai să-ţi spunem câteva detalii foarte importante :
Costul excursiei este de: 370 lei/persoană

Serviciile incluse sunt :
- transport cu microbuzul dus-întors Bucureşti-Braşov şi Braşov-Bucureşti , distracţie garantată pe drum şi multe zâmbete!
- Plimbare în natură alături de cai cuminţi pe un traseu prestabilit, pe malul apei, pe langă lanuri de grâu cu flori şi cu puţin noroc chiar şi de maci. Vom trece un pod de lemn cu caii, pod care leagă cele două maluri!
-Workshop de dans country pe Tărâmul Cailor-Echitaţie Cişmaşu, învăţarea unor paşi de dans pentru a putea dansa cu toţii în linie dupa ce toată lumea învaţă paşii necesari. Atenţie, ţinuta obligatorie: blugi, curea, cămaşă în carouri şi cine doreşte pălărie western (costa în jur de 30 lei pe internet).
-Şedinţă foto de portret alături de calul pe care îl călăreşti sau un cal cuminte, fotogenic căruia îi place să se pozeze cu clienţii. Se foţoseşte aparatură profesională cu teleobiectiv.
- Participarea la jocul după conceptul Mystery Rooms Escape Brasov, valiza misterioasă unde vom fi împărţiţi pe echipe şi fie ca cei mai buni să caştige.
- Prânzul pe Tărâmul Cailor-Echitaţie Cişmaşu, probabil cea mai bună PIZZA din Braşov direct din Cuptorul Vrajitoarelor.

Locuri disponibile pentru petrecerea timpului în stil western: 20 participanţi
Avans rezervare loc: 200 lei
Înscrierile se fac prin mesaj : https://www.facebook.com/Xcursii.ro/messages
*În cazul în care nu mai poţi participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă găseşti înlocuitor.
Ora de plecare din Bucureşti ( estimativ ) 07.00
Ora de întoarcere în Bucureşti ( estimativ ) 22.00

Ne poţi contacta oricând iar noi îti vom oferi toate informaţiile necesare : Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]
Mesaj : https://www.facebook.com/Xcursii.ro/messages

Părerea noastră este că viaţa este despre frumuseţe şi fericire, alege să-ţi creşti valoarea făcând lucruri pentru sufletul tău! Hai cu noi alături de cai să pertrecem în ritm country şi să desluşim mistere!
Te aşteptăm într-o super Xcursie!

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii