Păstrăm tradiția de anul trecut și ne aventurăm o zi pe Marea Neagră. Împreună aducem eXcursiile de pe uscat pe mare!
Simți că nu vrei să lași să treacă vara fără o experiență inedita? Nu ai reușit înca să te bucuri de o zi spectaculoasă pe un yacht cu vele? Vrei sa simți ritmul muzicii ? Noi ne-am gândit la toate!
La bordul unui yacht cu vele vom petrece o zi de sailing pe Marea Neagră de neuitat.
Poți naviga sau te poți relaxa savurand muzica preferată, vei trăi o experiență unică, pe care doar largul mării o poate genera. Poți înota în marea curată și albastră din larg, poți face plajă departe de ochii lumii sau poti petrece alături de prieteni dragi.
Ce vom face? Citește totul cu atenție, închide ochii și încearcă să-ți imaginezi cum îți vei petrece ziua :)

Prima dată la sailing? Iată la ce să te aștepți : pentru cei norocoși, va deveni un mod de viață, avem câteva exemple de anul trecut, o scăpare din monotonie, senzație de libertate totală. Pentru cei ambițioși , o să fie varianta pentru timpul liber în care fiecare își atinge așteptările, provocare pentru cei ce caută să-și depășească limitele, adrenalina pentru temerari și romantism pentru visători.
Tu cum crezi că o să fie prima experiență?
Fiecare o să trăiască diferit prima experiența, dar rămân cu o amintire și o experiență de împărtășit.
Vom ajunge în jurul orei 11.30 în Limanu, vom învața câteva noțiuni de marinărie , noțiuni de siguranță pe mare și vom asculta povestea velierului Mojo. Dupa ce ne împărțim în 2 echipe, iesim în larg de la Marina Life Harbor Limanu. Vom facem multe poze , ne răcorim în largul mării, facem plaja și ne relaxăm . Baia în largul mării promitem că va fi de neuitat!
După toată distracția vom merge în 2 MAI să mâncăm, la 10 min de Limanu, aici fiecare își plătește consumația. Restaurantul se află pe plajă, cu un meniu diversificat, au cele mai delicioase preparate culinare și specialități din pește, Servim cina, bem un pahar de vin și povestim despre prima ta experiență pe mare :)
Dar hai să-ți spunem câteva detalii foarte importante:
Costul excursiei este de: 500 lei/persoană
Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul!
După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 250 lei.
*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă găsești înlocuitor.
**Dacă nu există un numar minim de participanți pentru ca evenimentul să poată fi susținut financiar, suma achitată se restituie integral înaintea datei evenimentului.
Serviciile incluse sunt :
- Transportul cu microbuzul dus-întors București - Limanu și Limanu - București
- Plimbarea în largul Mării Negre timp de 6 ore( estimativ ) cu 2 veliere , alături de echipa Mojo Sailing care sunt sufletul petrecerii :) Ambarcațiunile sunt dotate cu 1 / 2 grupuri sanitare, radio - CD cu Bluetooth , dus , apă calda, aragaz, cuptor si frigider
- Fotografi profesioniști
- Skipperi
- Diurnă șofer
- Ghid
Trebuie să avem la noi mâncare, sandvișuri, apă, de ronțăit etc....o să fim pe mare cateva ore bune. Aducem și noi diverse pentru un mini picnic pe barcă :)
Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :
Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]

Împreună aducem eXcursiile de pe uscat pe mare!
Provoacă-ți prietenii să te însoțească și nu uita să aduci la bord pe lângă buna dispoziție, gustările și muzica preferată!
Părerea noastră este că viața constă în frumusețe și fericire, alege să-ți crești valoarea făcând lucruri pentru sufletul tău! Te așteptăm într-o super Xcursie!

Grupul nostru de călatorii Xcursii Romania il gasiti accesand link-ul: https://www.facebook.com/groups/xcursii.romania/
 

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii