DĂRUITEȘTE UN ZÂMBET!
Fiți eroi alături de noi!

Pentru fiecare dintre noi viața este compusă din familie, prieteni, locuri, pasiuni, lucruri materiale și timp. Trăim într-un continuu joc prin care vrem să le obținem pe toate și deși este greu, uneori se întâmplă să avem destul încât să putem oferi și altora. Pentu că una dintre legile de bază ale lumii este să primești și să oferi, echipa Xcursii.ro își dedică luna aprilie evenimentelor caritabile prin care vrem să oferim din ce avem și altora.
Din dorința de a face un bine celor cărora soarta le-a oferit prea puțin, am întrebat, ne-am documentat și am ajuns în orașul Slobozia, mai exact la copiii din așezământul Sf. Arhangheli Mihail și Gavril, sunt 20 la număr, cu vârste cuprinse între 1 an și 16 ani. Acești copii drăgălași, sinceri, nu-și doresc lucruri extraordinare....își doresc lucruri simple, deși se află în grija orfelinatului și sub protecția doamnei Veronica și a starețului Teodor au în continuare nevoie de ajutor : hăinuțe, încălțări, alimente și alte articole de uz casnic.
Generozitate, voință și dăruire sunt 3 cuvinte care te pot caracteriza. Fiecare copil merită o șansă. Împreună putem aduce un strop de bucurie copiilor :)
Vă rugăm să fiți eroi alături de noi și să donăm împreună lucruri și alimente care vor ușura viața și creșterea acestor copii.
Începând de azi și până în data de 30 martie ne puteți contacta pentru donații și informații despre copii și ce au nevoie.

Ne poți contacta oricând :
Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]
Pagina noastră de fb : https://www.facebook.com/Xcursii.ro/

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii