Sărbătorim venirea primăverii și prima eXcursie din acest an într-un mod unic. Vă aducem în dar de mărțișor o eXcursie în mijlocul naturii ☺ Te invităm acolo unde poate n-ai mai fost, să trăiești o experiență unică!
Începutul primăverii este unul din cele mai frumose momente ale anului pentru călătorit și trebuie petrecut într-un mod plăcut și fascinant. Noi considerăm că merită sărbătorit departe de oraș și aproape de natură. Te-ai gândit vreodată să faci o plimbare călare pe dealuri și prin păduri? Să cunoști altfel natura, alături de cai și oameni prietenoși? Noi am pregătit drumul pentru o astfel de experiență!

Ce vom face? Îţi spunem exact să-ţi poţi imagina!

Ajungem la centrul de echitație în jurul orei 9.30-10.00, alături de gazdele noastre primitoare, ne bem cafeaua și ne vom împărți în doua echipe. Cei din prima echipă vor pleca călare în natură pe un traseu bine stabilit iar cei rămași vor face o mica plimbare până la Mânăstirea Cetățuia Negru Vodă.
Mânăstirea este amplasată într-un loc cu frumuseți inegalabile, retras, departe de lume, pierdut printre păduri seculare și stânci prăpăstioase la o altitudine de peste 880 m. Pentru a ajunge la această biserică trebuie să urci pe o poteca de munte unde peisajul este de-a dreptul fantastic: stânci rostogolite, peșteri în pereții de stâncă iar râul Dâmbovița se aude curgând. Traseul este usor și durează în jur de jumătate de oră.
La întoarcere a doua echipă merge călare iar prima echipă merge la mânăstire.
Plimbarea călare durează în jur de 3 ore, timp în care vei descoperi frumusețile locului. Totul se încheie cu o masă copioasă pregatită de către gazdele noastre și cu o şedinţă foto profesională de portret cu calul pe care ai călătorit şi cu care ai stabilit o legatură specială. Cu siguranță sunt amintiri frumoase la care te vei gândi cu drag!

Această excursie este pentru tine dacă:
Îţi doreşti o experienţă inedită, originală şi foarte distractivă?
Vrei şi altceva în afară de activitățile pe care le poţi face în oraş?
Vrei să petreci altfel timpul cu prietenii tăi, colegii de muncă sau de ce nu să cunoşti persoane noi în viaţa ta şi să legi prietenii !

Dar hai să-ţi spunem câteva detalii foarte importante:
Costul excursiei este de 320 lei/pers.

Serviciile incluse sunt:
• Transportul cu microbuzul
• Tura de echitație în natură: în jur de 3 ore
• Bucatele preparate cu drag de gazdele noastre
• Fotograf profesionist
• Ședință foto cu calul
• Plimbarea până la Mânăstirea Cetățuia Negru Vodă
• Ghid national
• Diurnă șofer

Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul :) 
Locuri disponibile pentru petrecerea timpului în natură este de 19 persoane. După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 170 lei.
*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă găsești înlocuitor.
** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul și de a elimina anumite obiective din traseul inițial sau chiar modificarea zilei de plecare.

Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :
Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]

Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și să o descoperim fix așa cum este ea: sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim să plecăm la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care să creăm amintiri de neuitat și să facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.

Vă așteptăm cu drag!
"În fiecare an călătorește într-un loc în care nu ai mai fost" ~ Dalai Lama

Grupul nostru de călatorii Xcursii Romania il gasiti accesand link-ul: https://www.facebook.com/groups/xcursii.romania/

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii