În Munții Piatra Mare, anotimpurile se succed cu măiestrie, încantătoare și pline de farmec. Masivul Piatra Mare este foarte pitoresc, atingând 1844 m în cel mai înalt punct, vârful Piatra Mare, acesta este ușor accesibil, dispunând de trasee marcate care dezvăluie frumusețile sculptate în piatră. Străbătând potecile acestui masiv, vei descoperi liniștea deplină a înălțimilor, aerul curat și revigorant, senzația de libertate nesfârșită și priveliștile uluitoare.

Traseu
Cabana Dambul Morii (700 m) – Canionul 7 Scari (950 m) – Cabana Piatra Mare (1635 m) – Varful Piatra Mare (1844 m) – Dambul Morii sau Timisul de Sus (800 m) pe la Canionul Tamina (1100 m)
Durată traseu : 7-8 ore de mers ( în functie de grup, condiții meteo etc )
Dificultatea traseului este medie.

Află rețeta unei drumeții de succes pe munte :
• Arzi calorii
• Îți umpli plămânii cu oxigen
• Vezi peisaje minunate
• Te eliberează de stres
• Cunoști oameni noi, poate chiar legi noi prietenii

!!! ECHIPAMENT
• Bocanci de drumeție cu talpă aderentă și care să acopere glezna (cine nu are bocanci de drumeție nu intra în traseu)
• Pantaloni lungi
• Polar/ hanorac, geacă
• Căciula și mânuși (de fleece), se țin în rucsac și se folosesc doar dacă este frig
• Pelerină de ploaie (opțional)
• Șosete de drumeție sau șosete de schimb
• Rucsac de 25-30 litri
• Lanternă – de preferat lanternă frontală (opțional)


Ne rezervam dreptul să nu permitem plecarea în drumeție a celor care nu au echipamentul corespunzător, siguranța este prioritatea noastră nr.1. Vă recomandăm să aveți la voi apă, ciocolată, fructe, sandwich-uri și să purtați pe sub hanorac tricou din material sintetic, să respire corpul.

Costul eXcursiei este de 150 lei și include : transport cu microbuzul, diurnă șofer, fotograf, ghizi montani autorizați și ghid de turism national autorizat.
Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul :)
* În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar daca gasești înlocuitor.
** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul și de a elimina anumite obiective din traseul inițial sau chiar modificarea zilei de plecare.

Înscrierile se fac pe site-ul nostru : www.xcursii.ro sau pe pagina noastră de fb : https://www.facebook.com/Xcursii.ro/
Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :
Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]

Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și sa o descoperim fix asa cum este ea : sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim sa plecam la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care sa creăm amintiri de neuitat și sa facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.

Vă așteptăm cu drag!


Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Descoperă lumea cailor!

Am pregătit 2 zile de activități și plimbări cu și în compania cailor
Vezi Detalii

Poveste cu cai #3

Descoperă lumea cailor!
Vezi Detalii