În pragul sărbătorilor pascale am decis să oferim lumină și liniște într-un mod diferit.
Pentru că uneori, lumina și pacea fizică dar și cea sufletească țin de siguranța unei mese calde, ne-am hotărât să le oferim celor nevoiași alimentele necesare pentru o masă îmbelșugată de care au prea mare nevoie.
Florin Danu, preot al Parohiei Lada, a ridicat cu ajutorul oamenilor o cantină socială și are grijă de zeci de suflete, bătrâni fără ajutor și copii săraci din sat.
Din 2012, părintele Florin Danu și-a facut un scop din a-i ajuta pe cei nevoiași din parohia sa. Și-a transformat biserica în școală de duminică și a primit aici cu brațele deschise toți copiii nevoiași din satul Lada. Nu este doar preot, ci și dascăl. Așa au ajuns copiii din Lada să facă gramatică după liturghia de duminică.
“Noi pregătim masa în fiecare zi, 80 de porții pentru copii și bătrâni, o parte mănâncă la centru, la alții le livrăm acasă, avem nevoie de continuitate, avem nevoie de ajutor mai mereu”, spune părintele Florin Danu. Masa pentru 80 de persoane pe zi costă ceva, bani pentru care părintele face apel către oamenii buni.
”Misiunea de a hrăni 80 de suflete, din donatii, nu este una ușoară, însa preotul este încrezator că se vor găsi întotdeauna oameni cu dare de mână și dispuși să ajute.”

Pentru cei care vor să-i dea o mână de ajutor preotului Florin Danu, puteți dona alimente, carne, fructe, sucuri, produse de curățenie…etc. Noi personal mergem cu donațiile la Parohia Lada.

Vă rugăm să fiți eroi alături de preotul Florin Dan și să donăm împreună, este un lucru bun care va ușura viața acestor oameni și o creștere normală a copiilor.
Începând de azi ne puteți contacta pentru donații și informații la nr. de telefon 0764.537.516, adresa de mail : [email protected] sau prin mesaje pe pagina noastră.

Vă mulțumim!

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii