Simți că nu ai vrea ca vara să treacă fără o experiență inedită? Vrei să simți ritmul muzicii? Noi ne-am gândit la toate! La bordul unui yacht cu vele vom petrece două zile de neuitat navigând pe Marea Neagră.
Poți naviga sau te poți relaxa savurând muzica preferată. Vei trăi o experiență unică, pe care doar largul mării o poate genera.
Dress code: crazy costumes & sexy swimsuits.
P.S : What's the yacht life like without a glass of wine and a sexy bikini?
 
Ce vom face? Citește totul cu atenție, închide ochii și încearcă să-ți imaginezi :)
Prima dată la sailing? Iată la ce să te aștepți: pentru cei norocosi va deveni un mod de viață, o scăpare din monotonie, senzație de libertate totala. Pentru cei ambițioși, o sa fie varianta pentru timpul liber în care fiecare își atinge așteptările, o provocare pentru cei ce caută să-și depășeasca limitele, adrenalina pentru temerari și romantism pentru visători. Fiecare va trăi diferit prima experiență, dar va râmane cu o amintire și o experiență de împărtășit.
Plecăm de dimineață din București, ajungem în Portul Turistic Mangalia în jur de ora 10, unde ne așteaptă velierele. Ne îmbarcăm și plecăm în călătoria nostră pe Marea Neagră spre Balcic. Poți înota în marea curată și albastră din larg, vedem delfinii, poți face plajă departe de ochii lumii și poți petrece alături de prieteni.
Ajungem în Balcic iar cine vrea se poate odihni sau putem face o mică plimbare prin Balcic. Seara ne strângem și petrecem la El Simpatico. Demni de acest nume cu personal voios ce vorbesc limba noastră, mâncare bună, muzică live, prețuri ok și este localul perfect pentru a ieși pe înserate, aproape de briza mării. Aici fiecare își plătește consumația.
Ne trezim de dimineață, servim micul dejun și ne pregătim de plecare. E momentul să ne întoarcem pe mare! Ieșim iar în larg , unde continuăm distracția, facem multe poze , ne răcorim în largul mării și facem plaja . Promitem că baia în largul mării va fi de neuitat!
  Ce vă propunem?
Experiențe noi
Relaxare
Amintiri
Aventură
Ce trebuie să iei cu tine :
- Ochelari de soare
- Cremă de plajă
- Prosoape de plajă
- Multă voie bună
- Șapcă sau pălărie, o să stăm câteva ore bune pe mare
- Mâncare, sandvisuri, gustări de ronțăit etc.
- Buletinul sau pașaportul
- Leva : plățile în Bulgaria se fac în moneda locala Leva. Vă recomandăm să schimbați Leva din București.
Dar hai să-ţi spunem câteva detalii foarte importante :
Costul excursiei este de 890 lei/pers.
Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul :) După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 300 lei.
*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă găsești înlocuitor.
*Dacă nu există un numar minim de participanți pentru ca evenimentul să poată fi susținut financiar, suma achitată se restituie integral înaintea datei evenimentului.
Serviciile incluse sunt :
- Trasport cu microbuzul : București – Port Turistic Mangalia și retur
- Plimbările cu velierul : Port Mangalia – Port Maritim Balcic și retur. Ambarcatiunile sunt dotate cu 1/2 grupuri sanitare, radio - CD cu Bluetooth, dus, apa calda, aragaz, cuptor și frigider :)
- Cazare hotel Balcic și mic dejun
- Ședințe foto
- Skipperi
- Ghid
- Surprize
- Diurnă șofer
- Taxă Port Maritim Balcic

Pe parcursul zilei de sâmbătă trebuie sa avem la noi mâncare, sandvisuri, apă, de ronțăit etc....suntem pe mare cateva ore bune.
Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :
Neagu Andreea
Tel : 0764.537.516
Mail : [email protected]
Provoacă-ți prietenii să te însoțească și nu uita să aduci la bord pe lângă buna dispoziție, gustările și muzica preferată!
Părerea noastră este că viața constă în frumusețe și fericire, alege să-ți crești valoarea făcând lucruri pentru sufletul tău! Te așteptăm într-o super Xcursie!

Grupul nostru de călătorii Xcursii Romania îl găsiți accesand link-ul: https://www.facebook.com/groups/xcursii.romania/
 
 

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii