Simți că nu vrei să lași să treacă vara fără o experiență inedită? Nu ai reușit încă să te bucuri de o zi spectaculoasă pe un yacht cu vele? ⛵
Vrei să simți ritmul muzicii ? Noi ne-am gândit la toate! La bordul unui yacht cu vele vom petrece o zi pe Marea Neagră de neuitat. 🥳
Poți naviga sau te poți relaxa savurand muzica preferată, vei trăi o experiență unică, pe care doar largul mării o poate genera. Poți înota în marea curată și albastră din larg, poți face plajă departe de ochii lumii sau poți petrece alături de prieteni dragi.
🎯 Ce vom face? Citește totul cu atenție, închide ochii și încearcă să-ți imaginezi cum îți vei petrece ziua 🙂
Prima dată la sailing? Iată la ce să te aștepți: pentru cei norocoși, va deveni un mod de viață, o scăpare din monotonie, senzație de libertate totală. Pentru cei ambițioși , o să fie varianta pentru timpul liber în care fiecare își atinge așteptările, provocare pentru cei ce caută să-și depășească limitele, adrenalina pentru temerari și romantism pentru visători.
Tu cum crezi că o să fie prima experiență?
Fiecare o să trăiască diferit prima experiență, dar vei rămâne cu o amintire de împărtășit.
🎯 Vom ajunge în jurul orei 09.30 în Portul Turistic Mangalia, vom învăța câteva noțiuni de marinărie , noțiuni de siguranță pe mare și vom asculta poveștile căpitanului.
📢 Toată lumea la bord!
Ne aventurăm pe mare spre Vama Veche - Neptun - Olimp - Mangalia. Vom face multe poze , ne răcorim în largul mării, facem plajă și ne relaxăm. Baia în largul mării promitem că va fi de neuitat! 🏊 
După toată distracția vom merge în 2 MAI să mâncăm, aici fiecare își plătește consumația. Restaurantul se află pe plajă, într-un cadru mirific, unde ne așteaptă preparate culinare delicioase și specialități din pește. 🥂🍾🍽
Servim masa, bem un pahar de vin și povestim despre prima ta experiență pe mare 🙂
🎯 Această eXcursie este pentru tine dacă:
Îţi doreşti o experienţă inedită, originală şi foarte distractivă?
Vrei şi altceva în afară de activitătile pe care le poţi face în oraş?
Vrei să petreci altfel timpul cu prietenii tăi, colegii de muncă sau de ce nu să cunoşti persoane noi în viaţa ta şi să legi prietenii !
🎯 Dar hai să-ți spunem cateva detalii foarte importante:
Costul excursiei este de: 400 lei/persoană
🎯 Serviciile incluse sunt:
▪ Transportul cu microbuzul: București - Port Turistic Mangalia - 2 Mai - București
▪ Plimbarea în largul Mării Negre timp de 4-5 ore(estimativ)
▪ Fotograf
▪ Skipper
▪ Diurnă șofer
▪ Ghid național autorizat
▪ Taxă pod
🎯 Recomandat este să avem la noi sandvișuri, apă, de ronțăit etc....o să fim pe mare câteva ore bune 😃 Să alegeți o îmbrăcăminte sport, pentru a avea lejeritate în mișcări, talpa încălțămintei să fie moale și de culoare albă(se poate sta și desculț).
🎯 Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul 🙂 
Avem 14 locuri disponibile pentru acestă eXcursie. După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 200 lei.
Plecarea este din București, dacă sunteți din alt oraș și doriți să participați alături de noi, ne putem întâlni pe drum sau direct în Portul Turistic Mangalia 🙂
*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă găsești înlocuitor.
** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul pe mare sau chiar modificarea zilei de plecare.
Împreună aducem eXcursiile de pe uscat pe mare! ⛵
Provoacă-ți prietenii să te însoțească și nu uita să aduci la bord pe lângă buna dispoziție, gustările și muzica preferată!
Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare:
Neagu Andreea
📞 : 0764.537.516
📧 : [email protected]
Părerea noastră este că viața constă în frumusețe și fericire, alege să-ți crești valoarea făcând lucruri pentru sufletul tău!
Te așteptăm cu drag într-o super eXcursie!💙

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii