Pentru că timpul petrecut alături de copilul tău este cel mai important și totodată extrem de prețios, noi venim în ajutorul tău cu o excursie pe tărâm magic care să ofere calitate timpului petrecut împreună.🧞🧚‍♀
Am pregătit pentru voi o poveste în pădure cu ființe magice 🦄(elfi și Goblini) și prințese, o experiență care se adresează copiilor de toate vârstele. Vă invităm alături de noi într-un loc fermecător unde poveștile prind viață, iar magia basmelor devine reală.🧝👸🤴
După minunata poveste ne mutăm în cel mai mare parc cu dinozauri 🦖 din Sud-Estul Europei: Dino Park. Parcul are o suprafață totală de 3 hectare și este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber.
O să avem ocazia să vedem o groază de dinozauri în mărime naturală, cel mai mare animal zburător din lume, Hatzegopteryx Thambema și cel mai mare dinozaur descoperit vreodată în lume, Seismosaurus, gigantul de 45 de metri lungime. Sună distractiv, nu-i așa?
Trăiește povești fantastice, alături de toată familia! 👨‍👩‍👧‍👦🥳😍
🎯 După o zi petrecută în natură veți pleca cu o satisfacție deplină și cunostințe noi. Beneficiile unei zi petrecute împreună:
▪ distracție;
▪ ocazia de a vedea copilul în ipostaze noi, de a-l suține și ajuta;
▪ întărirea încrederii și legăturii dintre părinte și copil;
▪ încredere în sine și responsabilitate;
▪ deconectarea de la stresul zilnic și relaxare
Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea așa! 🧙🧝🥳
Dar hai să-ţi spunem câteva detalii foarte importante:
🎯 Costul excursiei este de 179 lei/pers
🎯 Serviciile incluse sunt:
▪ Transportul cu microbuzul
▪ Povestea din pădure unde se poate interacționa cu personajele- durează 2 ore
▪ Intrare Dino Park
▪ Fotograf profesionist
▪ Ghid national
▪ Diurnă șofer
Locurile sunt limitate, grăbește-te să-ți rezervi locul 🙂 
Avem 16 locuri disponibile pentru acestă eXcursie. După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 179 lei.
🚌 Plecarea este din București, dacă sunteți din alt oraș și doriți să participați alături de noi, ne putem întâlni pe drum sau direct la locație 🙂
*În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar dacă găsești înlocuitor.
** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul sau chiar modificarea zilei de plecare.
Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare:
Neagu Andreea
📞 : 0764.537.516
📧 : [email protected]
Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și să o descoperim fix așa cum este ea: sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim să plecam la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care să creăm amintiri de neuitat și să facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.
Vă așteptăm cu drag! 💙
 

Vreau să merg!

Locurile sunt limitate, dar ne place să oferim flexibilitate. Completează formularul dacă dorești să mergi cu noi și te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile necesare.

Alte Evenimente


Drumeție în Masivul Ceahlău

În mijlocul naturii, mai aproape de cer
Vezi Detalii

Drumeție de toamnă-Lacul Sf. Ana

Toamna aceasta ne poartă pașii spre Lacul Sf. Ana
Vezi Detalii

Hai la rafting

Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!
Vezi Detalii